Så inreder du trendigt men billigt

Att inreda ett trendigt hem behöver inte vara dyrt. Med bra planering och en blandning av återbruk och nya fynd kan du skapa ditt drömhem oavsett storlek på din budget. Det viktigaste är att du utgår från din egen smak och dina förutsättningar.

Börja med att fundera på vilken inredningsstil du trivs med och vilken typ av möbler som passar för planlösningen i ditt hem. För att spara pengar, men ändå bli nöjd med inredningen, är det smart att välja ut vilka detaljer som är viktigast. Hos nolhagahem.se hittar du trendiga inredningsdetaljer till mycket bra priser. Kombinera till exempel en snygg lampa från Nolhaga med ett loppisfyndat bord.

Återanvänd gamla möbler och inredningsdetaljer

LoppisInredning handlar i första hand inte om pengar utan snarare om kreativitet och engagemang. Att leta efter inspirerande hem är ett bra tips om du vill få idéer till din egen inredning. Den kända profilen Edward Blom utgår från gammeldags möbler och inredning när han skapar sitt hem.

”Jag bejakar min inre tant” säger Edward Blom i ett hemma hos-reportage.

Det går att fynda billig och trendig inredning på loppisar och second hand-affärer. Även om möblerna är lite slitna är det enkelt att snygga till dem snabbt med målarfärg eller träolja. Det går till och med att hitta möbler som är helt gratis om du lägger ner tid på att leta. På nätet går det att hitta sidor där många skänker bort möbler mot att du hämtar dem. Vissa kommuner ordnar till och med platser för återbruk dit besökare kan komma och hämta saker gratis som andra har lämnat in.