Lägg fokus på detaljer!

När det kommer till inredning är det detaljerna som skapar känslan av ett modern och trivsamt hem och det är just därför som mäklarna fokuserar på att verkligen styla ett hem inför en försäljning.

Något som är väldigt vanligt inom mäklarbranschen är att mäklaren väljer att styla hemmet så att det verkligen blir inbjudande och ombonat för att på så vis skapa en högre budgivning. Därför är den hetaste nyheten just nu inom hemstyling om kvinnan som valde att lägga ut sitt hem till försäljning genom att skapa en minst sagt annorlunda annons. I hemmets olika rum valde kvinnan att pynta med paprikor lite varstans för att på så vis göra hennes hem lite mer attraktivt på marknaden. Till exempel i tvättstugan faller några gröna paprikor ut ur en tvättmaskin och i köket trängs ett gäng röda paprikor tillsammans med trendiga köksredskap. Sålunda har detta hus beläget i på Solsidan i Saltsjöbaden kommit att få mer klick än självaste Zlatan Ibrahimovics villa fick när den lades ut på bostadsmarknaden.

”– Jag tyckte att det skulle vara tråkigt med bara en skål citroner, jag ville göra något annat. Och jag gillar paprika, de har en fin form.” förklarar kvinnan till tidningen Mitti.

Styla ditt hem

Om du själv går i försäljningstankar är det viktigt att styla hemmet för alla och därför är ett bra tips att fokusera på de rum som mest ökar värdet på en bostad och det är köket och badrummet. Ett enkelt knep är att skapa öppna ytor och sedan ställa in några ljus och växter vilket gör att man på ett snabbt och smidigt har skapat en hemtrevlig atmosfär.