Fördelar med spotlights framför taklampor i hemmet

Konventionella glödlampor och taklampor är inte den belysning som är mest energieffektiv och långsiktig. Ett mycket bättre val är moderna LED spotlights som har omkring 10 gånger längre livslängd och förbrukar endast en bråkdel av elen. Inte minst är det en mycket lönsam investering.

Det finns onekligen många fördelar med att gå över till LED spotlights hemma. En av de främsta fördelarna är att de använder mindre el än konventionella glödlampor och har extremt långa livslängder. De är även mer resistenta mot stötar och fungerar effektivt i extremt kalla miljöer. Dessutom kan du hitta spotlights i de flesta former och smaker på webbutiken SPOTiLED som har mångårig erfarenhet av LED belysning. Varför inte byta ut din gamla taklampa till moderna och stilrena takspotlights? Läs vidare på varför du bör uppgradera dig!

Uppgradera din belysning med LED spotlights

Det finns flera fördelar med att välja med spotlights framför konventionella taklampor, här är några anledningar:

  • Energieffektivitet. LED spotlights med samma effekt förbrukar en bråkdel av energin som glödlampor gör.
  • Lång livslängd. LED spotlights av hög kvalitet kan fungera i upp till 50 000 timmar.
    Dimbar. Dimmer är en uppskattad funktion som låter dig justera ljusstyrkan. Till skillnad mot glödlampor med dimmer så kommer en dämpad ljusstyrka från spotlights inte att ändra ljusfärg.
  • Tålig. Till skillnad mot konventionella glödlampor har spotlights fördelen att inte skadas av att tändas och släckas många gånger. Du kan tända och släcka hur många gånger som helst utan att påverka livslängden.
  • Rika färger. Du hittar ett brett sortiment av spotlights med rika färger, från varma vita till gröna och lila. Det här ger dig massor med kreativa möjligheter att komplettera med andra lampor i din inredning.

Takspotlights ger dig både en praktisk lösning som låter dig rikta ljuset till skillnad mot konventionella taklampor med bred spridning. Inte minst ger det din inredning i rummet en fin detalj med bra resultat. Du har till exempel produkten Kenny IV som är en takarmatur i aluminium för fyra stycken spotlights eller halogenspotlights. Denna moderna takarmatur kan du köpa i färgerna svart. vitt eller silver. Vid frågor om att hitta rätt produkter och installationer så hjälper SPOTiLED dig mer än gärna – det är bara att ringa eller skicka mejl till dem. Stockholmstrakten.

Tänk långsiktigt och investera i LED spotlights

En av de främsta anledningarna till att investera i LED spotlights är deras långa livslängd. Konventionella glödlampor är gjorda för att hålla i cirka 1000 timmar medan vissa LED spotlights kan hålla upp till 100 000 timmar! Det innebär att du kan förvänta dig att använda samma spotlights i upp till 20 år. Med det här i åtanke är de mycket prisvärda på lång sikt och en klok långsiktig investering för ditt hem. En annan faktor som bidrar till deras långa livslängd är deras tålighet och motståndskraft mot stötar.

Ännu en faktor som gör LED spotlights till en klok investering är deras energieffektivitet utan tvekan. De använder en bråkdel av elen som konventionella glödlampor använder för samma nivå av ljusstyrka. Eftersom taklampor oftast är den belysning som drar mest ström är det idealiskt att byta ut dessa till spotlights, inte minst i kök och vardagsrum där taklampor ofta används.